Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

uitbouw aabs

Aannemer Drenthe

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een aannemer in Drenthe, welke uw bouwproject van het begin tot het eind geheel tot in de puntjes kan verzorgen. Door onze nauwe contacten met onderaannemers kunnen wij u vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering van het traject helpen.

Als aannemer in Drenthe zijn wij gewend de klant bij een verbouwing zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk merkt van de verbouwing. Ook zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw of aanbouw. AABS Bouw- en Timmerbedrijf is als aannemer in Drenthe een allround bouwbedrijf, wat heel veel voor u kan betekenen.

Als u nieuwe kozijnen nodig heeft, of uw oudere kozijnen moeten gerepareerd worden, bent u ook bij AABS als aannemer in Drenthe bij het juiste adres. Wij repareren uw verouderde kozijnen maar kunnen ook nieuwe houten- of kunststof kozijnen leveren en aanbrengen.

Aannemer voor binnen- en buitenklussen in Drenthe

AABS is als aannemer in Drenthe ook vaak binnenshuis te vinden: we maken voor veel mensen trappen op maat in houtsoorten die onze klanten wensen; van vuren tot eiken.

Ook kunt u bij ons terecht voor binnen- en buitendeuren in allerlei soorten en maten; wij kunnen deze natuurlijk ook voor u afhangen. Aannemer in Drenthe AABS is ook gespecialiseerd in het maken- en aanbrengen van dakkapellen. Wij maken dakkapellen deels in onze werkplaats, daarna wordt de rest van de dakkapel op het dak van de klant gemaakt.

Voor houtskeletbouw kunt u ook bij AABS Bouw- en Timmerbedrijf; aannemer in Drenthe, terecht. Verder op deze website kunt u lezen en aan de hand van foto's bekijken hoe wij dit in praktijk brengen.

Mocht u een aannemer in Drenthe nodig hebben, neem dan eens contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf; wij helpen u graag!

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland