Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Energieneutraal bouwen Assen

Wilt in Assen een energieneutraal gebouw laten bouwen, bijvoorbeeld een energiezuinig huis of pand? Laat u informeren door allround bouwbedrijf AABS Bouw- en Timmerbedrijf. Wij zitten sinds 1997 in het vak en focussen ons meer en meer op energieneutraal bouwen. Hier ligt de toekomst en deze manier van bouwen wordt dan ook steeds populairder in Nederland. Mensen zijn meer dan ooit bewust bezig met energie besparen en duurzaam leven, en energieneutraal wonen draagt hieraan bij.

Energiezuinig bouwen voor een energiebesparend huis of pand in Assen

Energieneutraal bouwen wordt ook wel energiezuinig bouwen genoemd. De focus ligt hier op energiebesparing en wooncomfort. Een energieneutraal huis of pand is zeer isolerend en houdt warmte binnen / tocht buiten. U hoeft nauwelijks te stoken en bespaart zo al snel 90% op uw energierekening. Omdat het aangename klimaat blijft hangen wordt het woon- of werkcomfort in de ruimte vergroot.

Een aangenaam klimaat wordt natuurlijk ook gecreëerd door frisse lucht. Daarnaast is frisse, of wel verse lucht belangrijk voor uw gezondheid. Energieneutrale woningen zijn dan ook voorzien van speciale ventilatiesystemen.  

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Assen, uw specialist in energiezuinig bouwen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf is een allround bouwbedrijf nabij Assen met veel ervaring in energieneutraal bouwen. Wij verzorgen nieuwbouw-, verbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Daarnaast kunt u ons inschakelen het plaatsen van isolerend glas en isolerende kozijnen, deuren en dakkapellen. Waar u ons ook voor inschakelt, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal bij elk bouwproject. Wij dragen graag bij aan een energiezuinig Assen!

 

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland