Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Leek

Uw woning in Leek eenvoudig voorzien van houtskeletbouw

Bij het bouwen van een huis in Leek kunt u gebruik maken van houtskeletbouw door AABS bouw- en timmerbedrijf. Wij bouwen voor u een skelet van hout waarbij we tussen de planken isolatiemateriaal plaatsen. Ook brengen we OSB platen aan op de wanden en vloeren op de binnenzijde van het skelet. Het dak bestaat uit een constructie van brede keperplaten. Door deze bouwtechniek is uw woning optimaal geïsoleerd. Een goede reden om voor hout te kiezen als bouwproduct is de betrouwbaarheid. Binnen de woningbouw wordt hout beschouwd als geliefd product vanwege zijn betrouwbaarheid. Daarnaast is uw woning in Leek door houtskeletbouw ook nog eens heel milieuvriendelijk.

Met houtskeletbouw is ook een aanbouw in Leek mogelijk

U kunt uw huis in Leek met houtskeletbouw eenvoudig laten uitbreiden. Hierdoor kunt u ruimer gaan leven terwijl u geen compleet nieuw huis hoeft te bouwen of kopen. Houtskeletbouw is namelijk niet alleen toepasbaar op nieuwbouw, maar ook op aanbouw. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV breidt uw woning uit op een milieuvriendelijke manier. U kunt met uw nieuwe aanbouw een ruimere keuken of badkamer realiseren. U kunt ook uw woning verbouwen door van uw garage een kantoor te maken. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV bespreekt graag met u de mogelijkheden voor houtskeletbouw in uw huis in Leek.

Meer voordelen van houtskeletbouw in Leek

Houtskeletbouw in uw woning in Leek zorgt ervoor dat u uw wooncomfort wordt verhoogd op verschillende manieren. Ten eerste isoleert hout beter dan bijvoorbeeld steen waardoor uw energieverbruik daalt. Uw stookkosten zullen dus naar beneden gaan. Ten tweede is het ook nog eens heel goed voor het milieu, want AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV gebruikt materialen die duurzaam en recyclebaar zijn. Door in uw woning gebruik te maken van houtskeletbouw wordt uw huis ook nog eens een gezonde leefomgeving waarin u aangenaam kunt leven. U kunt door houtskeletbouw in uw woning in Leek genieten van een duurzaam, milieuvriendelijk en goed geïsoleerd huis.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland