Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

houtbouw en houtskeletbouw

Houtskeletbouw Roden

AABS voorziet uw woning in Roden van houtskeletbouw

Uw huis in Roden kan gebouwd worden met behulp van houtskeletbouw. Binnen de woningbouw is hout een geliefd bouwproduct omdat het zeer betrouwbaar is. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan het  frame van uw woning bouwen in een houten skelet van stijlen en regels waar isolatie tussen wordt geplaatst. Met OSB platen wordt de binnenzijde van het skelet verstevigd op de wanden en vloeren. De constructie van het dak wordt gevormd door brede keperplaten. Hierdoor is uw woning optimaal geïsoleerd. Hout is een milieuvriendelijk product waarmee uw woning gebouwd kan worden. Door houtskeletbouw in Roden wordt uw woning milieuvriendelijk en optimaal geïsoleerd.

Uw aanbouw in Roden kan gebouwd worden door houtskeletbouw

Ook al is uw huis in Roden al gebouwd, met houtskeletbouw kunt u uw woning uitbreiden. Iedere huis is hiervoor geschikt. Het is namelijk ook toepasbaar op aanbouw en niet alleen op nieuwbouw. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV kan uw woning uitbreiden op een milieuvriendelijke manier. Hierdoor kunt u een ruimere keuken of badkamer laten realiseren. Uw nieuwe aanbouw kunt u uit houtskeletbouw laten optrekken. Hierdoor kunt u ruimer gaan leven zonder dat u daarvoor een nieuw huis hoeft te laten bouwen. AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV voert uw verbouwing of aanbouw in Roden met behulp van houtskeletbouw graag uit.

Andere voordelen van houtskeletbouw in Roden

U kunt door middel van houtskeletbouw in uw woning in Roden eenvoudig besparen op de stookkosten. Hout isoleert namelijk beter dan steen waardoor uw energieverbruik zal gaan dalen. Op deze manier wordt uw woonomgeving op een comfortabele manier verbeterd. Bovendien is het ook heel goed voor het milieu want AABS Bouw- en Timmerbedrijf BV gebruikt duurzaam en recyclebaar materiaal. Hierdoor kunt u eenvoudig en voordelig op een gezonde manier genieten van uw woning. Door houtskeletbouw wordt uw woning in Roden duurzaam, milieuvriendelijk en goed geïsoleerd.

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland