Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo
Slider

Luchtdicht bouwen Groningen

AABS Bouw- en Timmerbedrijf nabij Groningen is een veelzijdig bouwbedrijf, gespecialiseerd in luchtdicht bouwen. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. In iedere fase van het bouwproces staat kwaliteit centraal. Ook duurzaamheid staat hoog in ons vaandel, de reden dat we ons bezighouden met passief en luchtdicht bouwen.

Luchtdicht bouwen in Groningen voor energiebesparing en comfort

Luchtdicht bouwen wordt ook wel ‘kierdicht bouwen’ genoemd. U kunt zich voorstellen dat een luchtdicht huis of pand erg energiezuinig is, daar erg geen tochtplekken zijn en warmte dus binnen blijft. Een aangenaam klimaat draagt bij aan een optimaal woon- of werkcomfort. Tevens zorgt luchtdichtheid voor goede waterdichtheid.

Luchtdicht kan wat benauwend klinken. Een misverstand is dan ook dat een luchtdicht gebouw niet ademend is. Dit is echter niet het geval. Een dergelijk gebouw wordt voorzien van speciale ventilatiesystemen die de nodige verse lucht toevoeren.

Uw specialist in luchtdicht bouwen in Groningen

Luchtdicht bouwen vergt de nodige kennis en vakmanschap. De specialisten van AABS Bouw- en Timmerbedrijf hebben dit in huis. Wij hebben tien bouwspecialisten in dienst en werken daarnaast met een vaste groep architecten en aannemers uit Groningen en omstreken. Naast werken met vakmensen werken wij met hoogwaardige materialen, wat natuurlijk ook bepalend is voor een uitermate luchtdicht huis of pand.

Wilt u ook een luchtdicht huis of pand laten bouwen in Groningen en zo energie besparen en uw woon- of werkcomfort vergroten? Neem vrijblijvend contact op met AABS Bouw- en Timmerbedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

 

Informatie aanvragen


Route naar aabs bouw

 Erkend leerbedrijf   Bouwend Nederland